Skip to content

Naturalnie i zdrowo

Home

Menu

  • Strona główna
  • Naturalnie i zdrowo
  • O mnie
  • Kontakt

Najnowsze wpisy

  • Jakie są rodzaje mąki bezglutenowej?
  • Mąka bezglutenowa: jej rodzaje i zastosowanie w kuchni
  • Mąka bezglutenowa – czyli jaka?
Maj 2020
P W Ś C P S N
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Do mąk naturalnie bezglutenowych kwalifikuje się mąkę ryżową, kukurydzianą, gryczaną, owsianą oraz jaglaną; mąki czyszczone z glutenu są przeważnie w formie gotowych kompozycji. Naturalne mąki bezglutenowe należy odpowiednio wybierać do potraw
Mąka bezglutenowa jest jeszcze bardziej popularna. Mąki bez glutenu charakteryzuje ogromna skalę smaku, aromatu, rodzaju zastosowania i produktów, jakie się z nich otrzymuje. Mąka bezglutenowa może być wykorzystana do pizzy, na pierogi lub do wypieku chleba
Copyright © 2020